Nyheim Hunde- og Fritidssenter
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Butikken

 

Vi er forhandlere av Appetitt hundefôr som har et bredt sortiment av tørrfôr, våtfôr og frysetørret vom - dette er fôr vi har brukt på alle våre hunder over lang tid, og vi er svært fornøyde med de resultater dette har gitt. Fôret er norskprodusert og inneholder rårvarer med svært høy kvalitet.

Når du handler hos oss skal du være trygg på at du får den hjelpen du trenger for å finne riktig fôr og utstyr til din hund.
Vi selger kvalitetsutstyr som vi selv har testet og prøvd og som vi går gode for. Dersom du ikke finner det du er ute etter, tar vi gjerne i mot tips om utstyr vi kan ta inn.

Ta gjerne med hunden din hos oss, så ser vi om vi finner den løsningen som passer best for deg og din hund :-)

 

 

Veibeskrivelse fra E6:

Om du kommer sørfra eller nordfra så skal alle kjøre til Gartland som ligger ca 6 km nord for Grong. Det er en mulighet for de som kjører sørfra å ta ferga Lund-Geisnes, men det er i utgangspunktet lengre tidsmessig enn å kjøre.
På Gartland følger dere skiltingen til Høylandet og vidre derfra utover til Kolvereid og Rørvik.
Når dere passerer Kolvereid kjører dere ca 12-13 km, her får dere ei Biloppsamling på høyre hånd. Ett par hundre meter etter dette skiltet går det en vei til venstre, her står det vel bl.a Hofles, Arnøya på skiltingen. Følg denne veien noen kilometer og dere får skilting til høyre hvor det står Arnøya, Lundring - følg denne veien ca 1 km, da er du på Nyheim.

Adresse:

Lundringsvegen 126

7944 Indre Nærøy

 

Trykk ENTER for å søke