Nyheim Hunde- og Fritidssenter
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Vi holder til i fantastiske omgivelser på Nyheim Gård i Nærøysund Kommune, nord i Trøndelag.


Vi gir deg de beste forutsetningene for å lykkes med din jakt- og familiehund. Samtidig har vi mange fine aktiviteter for de andre i familien også.


Trenger du kurs- og konferansefasiliteter eller aktiviteter i tilknytning til en samling kan vi ordne det meste.
 

Nyheim Gård

Kurs og konferanse

Overnatting

 

 

Nyheim Hunde- og Fritidssenter AS er en familiebedrift som startet opp vinteren 2012.

Senteret eies og drives av Kristine Fagerland og Bertil Nyheim.
Vi driver hundehotell, kursing og dressur av hunder, legger til rette for jakt- og fiskearrangementer, leier ut kurs og konferansefasiliteter, samt driver butikk fysisk og på nett.

 

Bertil er vår hundeekspert med bred erfaring innen hund, og spesielt jakthunder.

Bertil har jobbet som jaktkonsulent for Norges Jeger- og Fiskerforbund med ansvar for jakthundvirksomheten og internasjonale saker. Dette kombinert med å være en svært aktiv instruktør, dressør og utstrakt bruker av hunder på jakt har gitt en bakgrunn og erfaring som er unik både hva gjelder hundeforståelse og bruken av hunder på jakt og jaktprøver.
Bertil har jaktet det meste og i mange forskjellige land. Les mer på
Kennel Nyheimgutens hjemmesider

 

Kristine er utdannet naturforvalter og jobber som daglig leder i Val FOU. I tillegg til å være aktivt med i trening og stell av hundene, er hun en ivrig jeger av både storvilt og småvilt.

 

Nyheim Gård er hjemgården til Bertil. Omgivelsene her er godt egnet for hund, jakt og fiske. Her finner man store terreng for trening, mye vilt i skog og fjell, samt nærhet til både hav og vann.


Gården Nyheim ble skilt ut fra Rossøen Gård av Georg og Sofie Sverdrup i 1905. Georg og Sofie var barnløse, dermed var det Nora og Hjalmar, Bertils oldeforeldre, som overtok gården. Begge hadde de kommet til gården for å arbeide som taus og dreng.
Gården ble drevet som melkebruk frem til 1999, da ble driften lagt om til kjøttfeproduksjon med rasen charolais. I dag er det ca 100 kalvinger og det er til en hver tid mellom 250 - 300 dyr som skal fores og stelles. 

Bertil og Kristine kjøpte i 2011 nabogården Stavrenget. De tidligere eierne av Stavrenget hadde noen år før dette kjøpt gården Røssøen og på denne måten står vi i dag som eier av den gården som Nyheim ble skilt ut fra i 1905.


I 2013 tok Bertil og Kristine over Nyheim Gård og driften av den.

Trykk ENTER for å søke